Minik Eller Geleceğe Dokunuyor (Litte Hands are Touching the Future)

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni Ayşegül ÖZTEMİZ liderliğinde Okulumuzda uygulanmaya başlanan projemiz. Bu doğrultuda sınıfımızda stem ,ardinyo,bilimsel deneyler ,gezi gözlem inceleme,yaratıcı düşünme, basit araştırma ödevleri ve kodlama gibi çeşitli çalışmalar yapılacaktir.

Projemiz 4-6 yaş grubu öğrencilerimize kodlama eğitimi ile eleştirel düşünmeyi problem çözmeyi sorgulamayı ve eğlenmeyi konum yön hareket ve matematik becerilerini geliştirmeyi teknolojiyi tüketmek yerine verimli ve doğru kullanmayı amaçlamaktadır. Kodlamayı öğrenmek hızla değişen dünyayı ve teknolojinin nasıl çalıştığını anlamamıza yeni fikirleri keşfetmemize ve yeniliklerimizi geliştirmemize yardımcı olur yazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmeyi amaçlar. Bilimsel ve yaratıcı düşünme gücüne geliştirmek güvenli internet kullanımı kavramını kazandırmak yeni fikirler keşfetmeli ve iş eğlence amaçlı şeyler öğretmenin düştüğü yollarını kazanmak bilgisayar dilini geliştirmektir.
22-03-202322-03-2023