Kitaplar Canlanıyor eTwinning projesi

"Kitaplar Canlanıyor" eTwinning projesine katıldık.

Okulumuzun 2-I sınıf öğretmeni Perihan VURGUN "Kitaplar Canlanıyor" isimli eTwinning projesine katıldı.        Türkiye -Romanya ortak yürütülecek olan projede  öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumaya teşvik etmek, okuduklarını kendi iç dünyalarıyla drama yöntemini kullanarak yorumlamalarını sağlamak, bunu özgün bir şekilde sergilemek, ailelerimizi de projemizin içine dahil ederek öğrencilerimize iyi rol modeller göstermek, bu bir sınıf ve okul projesi olduğu için öğrencilere öz güven kazandırmak hedeflenmektedir. Ayrıca çocuklar okudukları kitaplardaki karakterlere kendi hayal dünyalarını da katarak canlandırabilecek , büyüklerinden yardım alacakları için etkileşimleri artacak aile bağları kuvvetlenecek, dil gelişimi hızlanacak, merak duygusu oluşacak, karşılaştırma zıtlıkları görme, eleştirel düşünme, soru sorma ,empati kurma becerileri gelişecek, yaşam boyu öğrenme yolculuklarında büyük bir adım atacaklardır. Projeyi yürütecek öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

14-03-202314-03-2023